Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Trandafirul salbatic - cover

Trandafirul salbatic

Susan Elizabeth Phillips

Publisher: Litera Media Group

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Poate că războiul de secesiune din Statele Unite s-a terminat pentru restul țării, dar nu și pentru Kit Weston. Curajoasă și învățată să nu aibă încredere în nimeni, Kit vine la New York cu un singur scop: deghizată în băiat, vrea să-l omoare pe Baron Cain, misteriosul tutore care stă între ea şi Risen Glory, plantația din Carolina de Sud pe care o iubește mai mult decât orice pe lume. Dar ceea ce nu ştie Kit este că eroul yankeu nu este doar cel mai mare duşman al ei – este bărbatul care va trezi în puștoaica sălbatică pasiunile unei femei. Şi va fi mult mai greu să-l facă să dispară din viața ei decât a crezut la început...Când o surprinde pe Kit încercând să se strecoare pe proprietatea lui, Cain este convins că e vorba doar de un puști sărac, așa că îi oferă o slujbă. Dar nu trece mult până când descoperă adevărul – micul vagabond angajat ca grăjdar este o frumusețe cu voință puternică și ochii violet, care reuşeşte mereu să-l scoată din minți.Sfâșiată între dorința arzătoare pentru bărbatul care îi este perechea perfectă și visul dintotdeauna de a fi stăpână la Risen Glory, Kit va fi nevoită să aleagă între mândrie și împlinirea dragostei, cu riscul de a pierde totul. Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi, care au apărut pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. Autoarea care consideră că „viața e prea scurtă ca să citești romane deprimante” a primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman”, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.
Available since: 09/28/2016.
Print length: 320 pages.

Other books that might interest you

  • Zilele după Oreste - cover

    Zilele după Oreste

    Vitalie Ciobanu

    • 0
    • 0
    • 0
    Proza lui Vitalie Ciobanu reunește o serie de personaje memorabile, în jurul cărora se construiesc imagini alternative ale unor realități istorice diverse: fost profesor de estetică, Oreste e un fel de tribun improvizat ale cărui discursuri revoltate, îndreptate împotriva politicii și lumii strâmbe de azi, magnetizează și intrigă în același timp; Radu Baltazar e un scriitor respins de editorul său, care nimerește într-o neașteptată conjunctură, alături de un șofer de taxi membru al unui serviciu de informații, sau, cum se recomandă chiar el, "colecționar de secrete"; Justin, un tânăr dispărut misterios printr-un fel de falie temporală, cu prilejul unui festival din Ger­mania. Fie că sunt bine ancorate în lumea din jur sau se desprind de aceasta, virând într-un fantastic difuz, textele conturează microuniversuri de sine stătătoare.
    
    "Răscolind în sertarele în care-mi depozitam vechile încercări literare, în iatacul din casa părinților mei de la țară, am găsit câteva pagini care se voiseră o nuvelă, dar nu depășiseră faza unui exercițiu de scriitură, a unei schițe intitulate Globul de cristal… Schița despre care uitasem cu desăvârșire avea așa un aer de premoniție naivă, încer­ca să pună în scenă o dilatare a percepției, telescopică, abnormă, un turbion de impresii, amintiri reale sau induse, lecturi și filme, obsesii și anxietăți. Îmi aduc aminte că abandonasem acel text, renunțasem să-l duc mai departe: șirul secvențelor era inepuizabil, nu putea avea un final sau, mai bine spus, un final pe care să-l controlez. Învins de ispită, m-am apucat să recitesc paginile bătute la mașină, simțind cum mă cuprinde vertijul ce se isca din simpla ordonare a cuvintelor în propoziții, a frazelor în imagini recognoscibile și-n aglomerări de litere inexistente înainte, create ad-hoc, din spuma unor trăiri incerte, până când în camera în care stăteam începu să ningă…" – VITALIE CIOBANU
    Show book
  • Băieți de gașcă - cover

    Băieți de gașcă

    Dan Lungu

    • 0
    • 0
    • 0
    Liceeni guralivi si plini de umor, o fetita care, in timp ce deseneaza un sopron, povesteste cu inocenta lucruri ciudate de acasa, o femeie fara miini care are drept hobby pictura, o prietena flusturatica, indivizi proaspat imbogatiti… Aceasta este lumea Baietilor de gasca, o lume pestrita in care intilnim deopotriva argoul adolescentilor de dinaintea caderii comunismului si metamorfozele Romaniei contemporane. Uneori povestirile ne poarta in afara granitelor, la Lille sau Viena. Oriunde ar avea loc, toate intimplarile sint pline de neprevazut si de un haz umbrit de o unda de nostalgie.
    Show book
  • Omul care mută norii - cover

    Omul care mută norii

    Radu Paraschivescu

    • 0
    • 0
    • 0
    Un bărbat se trezeşte ducându-şi viaţa sub dominaţia unei cifre. Un altul e luat de pe o bancă din parc şi pus să imite, într-un show ţinut în inima Capitalei, un şarlatan presat de urgenţe neamânabile. Un preacucernic angajează un evlavios care trans­formă un cantonament în loc de rugăciune şi plasează mătănii în locul televizoarelor din camere. Doi surdomuţi deschid, într-un târguşor din Provence, un joint venture care cheamă la luptă gustul şi mirosul. O fată cu nume înşelător se îndreaptă spre groapă ascultând obsesiv Sepultura. O pereche de pungaşi adolescenţi fură de prin case şi lasă o semnătură sfidătoare, colorând de fapt visul unui al treilea. O povestitoare bizară deapănă o păţanie în care lucrurile scapă de sub control în centrul Romei.
    
    
    
    Sunt şapte întâmplări de ieri şi de azi, din Franţa sau din Italia, dintr-un colţ al Bucureştiului sau dintr-altul. În Omul care mută norii, Radu Paraschivescu se suie la volanul prozei scurte şi îşi plim­bă cititorii pe un traseu cu o serie de opriri la cerere: stu­poare, veselie, tandreţe, deznădejde şi speranţă.
    Show book
  • Colecționarul - cover

    Colecționarul

    John Fowles

    • 0
    • 0
    • 0
    Un roman cu o concepţie absolut originală, Colecţionarul urmăreşte pasiunea unui funcţionar care se îndrăgosteşte de o studentă la Arte Frumoase. Încercînd să stabilească o imposibilă legătură afectivă între el şi Miranda, viitoarea victimă a "colecţiei" la care visează, protagonistul se reconstruieşte treptat pe sine. El intră în posesia unei mari sume de bani, învaţă să aprecieze viaţa celor bogaţi şi este, la rîndul lui, generos cu ceilalţi, nutrind în acelaşi timp dragostea care, pînă la urmă, culminează cu răpirea Mirandei. Romanul de debut al lui John Fowles şi-a transformat fulgerător autorul într-unul dintre cei mai apreciaţi scriitori din lume. Tradusă în nenumărate limbi, cartea a fost ecranizată în 1965 de regizorul american William Wyler, cu Terence Stamp şi Samantha Eggar în rolurile principale.
    
    "Acest impresionant tur de forţă poate fi citit ca un thriller ori ca un studiu de psihologie morbidă." (The Guardian)
    
    "O carte extraordinar de inteligentă, cu adînci implicaţii psihologice şi sociale." (The Sunday Times)
    
    "Un roman unic prin originalitatea şi ascuţimea observaţiilor, un amestec diavolesc de luciditate şi nebunie, ciocnirea dintre două conştiinţe care n-au nici un punct comun." (Daily Mail)
    Show book
  • Privind înăuntru - cover

    Privind înăuntru

    Petronela Rotar

    • 0
    • 0
    • 0
    Am fost un om zdrobit, întors spre moarte, nu înspre viață. La 30 de ani, mă imaginam trăind doar încă cîțiva ani, la fel de zbuciumat cum am trăit mereu. Apoi, murind devreme. Cu un ochi priveam spre moarte, iar cu celălalt spre copiii mei, opintindu-mă să mai trăiesc o vreme, cît să văd fetele suficient de mari ca să se descurce singure. Este un miracol că nu am murit, trăind atît de sinucigaș, fără măcar să-mi dau seama. Am trecut razant pe lîngă moarte, nu doar fiindcă am fost îngropată sub o avalanșă, ci fiindcă am trăit fiecare zi ca să mor. Am făcut întoarcerea spre viață în ziua în care am decis să mă vindec. Nu știam atunci, însă, că asta fac, un U turn definitiv spre lumină. Am aflat abia acum, după un drum lung și dureros, cînd am ajuns.
    
    Am adunat în cartea aceasta drumul meu spre sine și lecțiile mele. Poate vor mai fi de folos cuiva, drumeț rătăcit pe calea vindecării. E darul pe care îl întorc vieții, că m-a îngăduit și așteptat să mă întorc cu fața spre ea.
    Show book
  • Copiii întunericului - cover

    Copiii întunericului

    Lavinia Calina

    • 0
    • 0
    • 0
    Roxana și Nicol, două adolescente cu personalități aparent diferite, devin cele mai bune prietene după o noapte în care viața li se va schimba complet. Împărtășind același secret, ele vor încerca timp de mai mulți ani să ducă împreună o existență cât mai banală, cotidiană, pentru a se ascunde de cei care le doresc, probabil, moartea.
    
    Dar chiar secretul nu este ceea ce pare. Devenite pioni în mijlocul unei confruntări seculare între cele mai puternice neamuri de vrăjitori, cele două tinere au de ales între a fugi mereu sau a-și înfrunta adversarii. Întunericul este însă foarte aproape, mult prea aproape…
    Show book