Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Flacăra pasiunii - cover

Flacăra pasiunii

Susan Elizabeth Phillips

Publisher: Litera Media Group

  • 1
  • 0
  • 0

Summary

Fleur Savagar este cea mai frumoasă femeie din lume… pentru oricine în afară de ea însăși. Curajoasă, încăpățânată, dar dureros de inocentă, ea trăiește visul oricărei actrițe atunci când primește un rol în filmul în care protagonistul este nimeni altul decât bărbatul cel mai râvnit din America. Dar secretele ascunse vreme îndelungată ies la iveală, forțând-o să se rupă de cel care i-a cucerit inima, de familie și chiar de propriul succes.Jake Koranda nu este doar cel mai sclipitor scenarist din New York, ci și cel mai de succes actor de la Hollywood. Dificil, extrem de talentat și cu un suflet chinuit, el nu are răbdare cu starletele adulate de o lume întreagă. Însă Fleur este mai mult decât un chip frumos; este o femeie îndrăzneață care poate face față dezamăgirilor și trădărilor, o femeie dornică să învețe regulile dragostei.O rățușcă urâtă care nu poate să creadă că s-a transformat în lebădă… un bărbat cu un trecut bântuit… pe tărâmul viselor sfărâmate, pot doi îndrăgostiți aparent nepotriviți să aibă încredere în propriile inimi?„O lectură amuzantă, spirituală și satisfăcătoare.” – RT Book Reviews„Te face să râzi, te face să plângi… te face să te simți cu adevărat bine.” – Amanda Quick
Available since: 01/09/2019.
Print length: 448 pages.

Other books that might interest you

  • Trădarea - cover

    Trădarea

    Barry Eisler

    • 0
    • 0
    • 0
    Cine era Delilah? In ce fel prezenta ei avea sa-mi afecteze operatiunea? Aceleasi intrebari, bineinteles, pe care si le punea si ea despre mine. Dupa felul cum se comportase, stiam ca era antrenata. De aceea, era mai probabil sa lucreze cu o organizatie, decat sa fi actionat intr-o misiune privata. Si ca, in ciuda aparitiilor publice, nu era prietena lui Belghazi. Il insotea deoarece voia ceva de la el, ceva care se afla in posesia barbatului sau despre care credea ca s-ar fi aflat in posesia lui, dar pe care nu izbutise sa-l obtina deocamdata
    Show book
  • Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu - cover

    Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu

    Dan Lungu

    • 0
    • 0
    • 0
    Un roman surprinzător, emoţionant şi plin de umor care explorează, prin ochii inocenţi ai Rădiţei şi cei ai mamei sale, un fenomen ce a marcat profund România postcomunistă: emigraţia temporară. Pentru a-şi scoate familia din impas financiar, Letiţia hotărăşte să plece la muncă în străinătate pentru cîteva luni. Prin intermediul unei cunoştinţe ajunge la Roma, în Italia, unde face menaj şi îngrijeşte de bătrîna familiei Bosse, Nona. Întîmplător, întîlneşte o fostă colegă de liceu, Laura, o veterană a locurilor de muncă precare, fire puternică, spontană şi onestă, care îi deapănă povestea ei de emigrantă. Acasă, au rămas cele două fetiţe: Rădiţa – sensibilă, introvertită – în grija bunicilor şi Mălina în cea a soţului Letiţiei, Vali. Aflată la început de şcoală şi puternic ataşată de mama sa, Rădiţa suferă în urma despărţirii aşa cum numai copiii pot să o facă, cu tot corpul şi toată imaginaţia. Cele cîteva luni preconizate se tot lungesc, planurile de viitor suferă mereu schimbări, iar efectele secundare ale plecării se dovedesc imprevizibile. Ne aflăm în faţa unui roman tulburător, în care sînt îmbinate subtil o varietate de teme: copilăria, inocenţa, înstrăinarea, confruntarea mentalităţilor, relaţiile de cuplu sau reconfigurarea identităţii. Totul într-o construcţie plină de tensiune şi cu un limbaj proaspăt, efervescent.
    Show book
  • Renașterea - cover

    Renașterea

    Lavinia Calina

    • 0
    • 0
    • 0
    Din nou captivă a prințului Alex, Diane este nevoită să supraviețuiască unei lumi în care nu crezuse că se va mai întoarce vreodată. Dar pentru ea trecutul nu înseamnă doar amintiri vechi și dureroase, pierdute în negura uitării, ci chiar substratul clipelor din prezent. Odată cu intenția guvernului dictatorial al Regatului României de a înființa Clinicile Renașterea, experiențele din copilărie ale Dianei revin cu intensitate la suprafață.
    
    Decizii radicale, alianțe aparent imposibil de imaginat, trădări și jocuri de putere: lupta rebelilor din E.S.C.U trebuie să continue cu orice preț.
    Show book
  • Paznicul farului - cover

    Paznicul farului

    Camilla Läckberg

    • 0
    • 0
    • 0
    Cu cel mai recent roman al ei, Paznicul farului, Camilla Läckberg demonstrează din nou că este unul dintre cei mai buni autori suedezi de astăzi.
    Paznicul farului este continuarea mult aşteptată a seriei Fjällbacka şi a înregistrat vânzări spectaculoase.
    Ne întâlnim din nou cu inspectorul de poliţie Patrick Hedström, care s-a întors la birou după o lungă pauză, în care a încercat să-şi refacă forţele şi să aibă grijă de gemenii săi născuţi prematur.
    La secţie îl aşteaptă o nouă anchetă. Mats Sverin, directorul financiar al consiliului local, o persoană mult îndrăgită, a fost găsit mort în apartamentul său, cu un glonţ în ceafă.
    Împreună cu colegii săi, Patrik începe să cerceteze viaţa victimei, care avea mai multe secrete decât şi-ar fi putut imagina cineva.
    Secrete întunecate se găsesc peste tot - chiar şi insula Gråskär din vecinătatea orăşelului este un loc despre care au circulat întotdeauna cele mai sinistre zvonuri. Locuitorii spun că insula este bântuită de spiritele celor moţi care vor să le spună ceva celor vii...
    Show book
  • Sinuciderea Ielelor - cover

    Sinuciderea Ielelor

    Ana Mănescu

    • 0
    • 0
    • 0
    Și dacă destinul său era tocmai cel de care încercase să fugă? Și dacă nu avea, de fapt, de ales?
    
    Ana Mănescu nu scrie pentru oricine, fiindcă în cuvintele ei nu sunt povești despre simpla devenire a omului, ci mai mult despre zbuciumul sufletesc pe care preferăm să nu îl vedem. Poveștile Anei nu sunt despre ce e urât în viața noastră, ci despre negura care ne face deosebiți. Scriitura Anei expune o lume pe care deseori evităm să o explorăm, o lume în care lucrurile sunt cu susul în jos și nimeni nu are o problemă cu asta.
    
    După ce a experimentat cu o realitate acută în romanele "alter.ego." și "Stresul dintre orgasme" și a făcut câțiva pași în lumea fantasticului prin volumul de proză scurtă "Quasar", Ana Mănescu trece de-a binelea granița fantasticului cu noul său volum de povestiri, "Sinuciderea Ielelor". Incluzând teme și motive populare, precum și personaje familiare din basmele copilăriei noastre, "Sinuciderea Ielelor" cuprinde un univers matur construit, plin de emoții și răsturnări neașteptate de situație.
    
    (Ana-Maria Anghelescu)
    Show book
  • Povestiri bizare - cover

    Povestiri bizare

    Olga Tokarczuk

    • 0
    • 0
    • 0
    Un medic scoţian din secolul al XVII-lea, ajuns în slujba regelui Poloniei, descoperă o rasă ciudată de copii vegetali. O familie formată din patru femei identice primeşte vizita unui cuplu de bărbaţi similari. Un bătrîn văduv, însingurat şi tipicar, observă într-o dimineaţă că lumea din jur s-a transformat aleatoriu (sau, dacă nu, că şi-a pierdut el minţile). O lume degradată, dintr-un viitor nedefinit, îşi păstrează stabilitatea graţie sacrificiului unui personaj misterios, aparent nemuritor, ce suferă pentru oameni de peste trei sute de ani. În zece texte dense, pline de dinamism şi surprinzătoare de la premise pînă la final, imaginaţia neîngrădită ce caracterizează Povestirile bizare ale Olgăi Tokarczuk cucereşte nu doar prin subiecte ori prin atmosfera creată, ci şi prin forţa empatică ce le străbate. Pendulînd între fantastic, SF, straniu şi insolit, aceste povestiri reprezintă tot atîtea mostre de virtuozitate şi inventivitate artistică ale acestei remarcabile prozatoare.
    
    "Diversele tipuri de religiozitate, umorul de sorginte literară, desenarea contururilor viitorului, straniul, noul şi imprevizibilul, precum şi analiza lumii în care ne mişcăm plini de îndoieli – iată temele esenţiale abordate în recentele povestiri ale acestei scriitoare excepţionale." (Głos Kultury)
    
    "Bizare, insolite, stranii, neobişnuite… şi totuşi clasice, cunoscute, familiare, povestirile din acest volum ne lasă impresia că le-am mai auzit undeva, cîndva. Dar ce se ascunde în spatele misteriosului titlu al Olgăi Tokarczuk, Povestiri bizare? Un şir de plăsmuiri şi traume neasumate, veşnicia sufletului, întrupări succesive, căutarea propriului loc pe pămînt şi teama că omul va observa cu uşurinţă cum magia şi cotidianul se întrepătrund." (Magdalena Brodacka)
    
    "După prelegerea susţinută la ceremonia decernării premiilor Nobel, se vorbeşte foarte mult despre tandreţea, sensibilitatea şi duioşia faţă de lume pe care le iradiază scrierile Olgăi Tokarczuk. Această tandreţe se face simţită şi în Povestirile bizare mai ales prin maniera caldă, empatică în care scrie despre destine umane lipsite de strălucire, rătăcind dezorientate în propria viaţă, chinuite de singurătate, angoasă, alienare, frică de bătrîneţe, boală, moarte, dar şi de viitorul apocaliptic." (Cristina Godun)
    Show book