Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Πως Να Μεγαλώσετε Σωστά Ένα Καλό Παιδί - cover

Πως Να Μεγαλώσετε Σωστά Ένα Καλό Παιδί

Starbuck O'Dwyer

Publisher: Green Chair Publishing

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Το βιβλίο ‘Πως να μεγαλώσετε Σωστά ένα Καλό Παιδί’ δεν είναι από τα κλασικά συμβατικά βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά μια συλλογή από 23 χιουμοριστικές, ειλικρινείς και εγκάρδιες ιστορίες για τις προκλήσεις και τις χαρές που αντιμετωπίζει κάποιος όταν μεγαλώνει παιδιά, και για την ευτυχία που νιώθουν και οι γονείς και τα παιδιά σε μια οικογένεια. Εξερευνά θέματα όπως η ειλικρίνεια, η αφοσίωση, το κουράγιο, η σκληρή δουλειά, η αποφασιστικότητα και η αγάπη. Το βιβλίο αυτό θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων με ιστορίες αυθεντικές, για την σπουδαιότητα του χαρακτήρα και της εντιμότητας. Eίναι διασκεδαστικό αλλά με βαθιά νοήματα, ένα από τα καλύτερα βιβλία για όλους τους γονείς και όσους μεγαλώνουν παιδιά ή και για όσα ‘μεγάλα’ παιδιά θελήσουν να το διαβάσουν.
Available since: 02/22/2019.

Other books that might interest you

  • Πιάσε ένα Glock 22άρι - cover

    Πιάσε ένα Glock 22άρι

    Angeliki Aristotelous

    • 0
    • 0
    • 0
    Τι κάνει ένας πατέρας όταν η δεκατετράχρονη κόρη του πάει πρώτη φορά ασυνόδευτη με φίλες στην παραλία. Αν είναι αξιωματικός στη Γενική Ασφάλεια της Αστυνομίας, τότε πάει και εκείνος στην παραλία και τις επιβλέπει από ένα σημείο μακριά για να είναι σίγουρος ότι οι κοπέλες θα είναι ασφαλείς. Αυτό έκανε και ο Σταύρος, πάτερας της 14χρονης Ιουλίας. Και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ένας νεαρός με την παρέα του άρχισε να φλερτάρει την Ιουλία και δεν έλεγε να ξεκολλήσει. Γέλιο μέχρι δακρύων αυτή η ιστορία μέχρι να αποφασίσει ο Αξιωματικός αν θα επέμβει να απομακρύνει τους νεαρούς. Τελικά τι θα κάνει?
    Show book
  • Το φέρετρο θα παραμείνει κλειστό (αγύρτη) - και ΄άλλες ιστορίες - cover

    Το φέρετρο θα παραμείνει κλειστό...

    Thomas Pagonis, Tomazo Pagonis

    • 0
    • 0
    • 0
    Τον έλεγαν Πενθέα Χ. και μου είπε πως εργαζόταν σε διαλυτήριο πλοίων.  Πως είχε υψηλή θέση και πως το «οικονομικό» το είχε λυμένο…. Είπε ακόμα πως του άρεσαν τα δημιουργικά «χαλάσματα». Πως του άρεσε να «δωρίζει» αυτό που άλλοι νομίζουν πως είναι «τέλος» και το ονομάζουν θάνατο.  Έτσι είπε… 
    -«Δωρίζω θάνατο στους θνησιγενείς! Στην αρχή,  ήταν χόμπι! Μα σύντομα εξελίχθηκε σε δημιουργική τέχνη!  Και σε  επιστήμη! 
    Και εγώ δεν είπα τίποτα.  Πήρα το ύφος του παγερά αδιάφορου ακροατή και τον άφησα να συνεχίσει δίχως στιγμή να τον διακόψω. 
    ..... 
    -«Και τι σημαίνει άραγε “στυγερός δολοφόνος”;  Προφανώς μια φράση κλισέ.  Την χρησιμοποιούν μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή. Επειδή δεν αντιλαμβάνονται πως η ζωή προέρχεται από τον θάνατο…  Τους καρφώθηκε στο μυαλό από τα φοιτητικά χρόνια, …προφανώς σε κάποια δευτεροκλασάτη σχολή δημοσιογραφίας. Και την «φτύνουν» πάνω στο χαρτί σαν στραγάλι που σκάλωσε στο λαιμό και τους πνίγει.  Κάτι σαν το “ειρήσθω εν παρόδω”, ή το “προφανώς”.  Κλισέ!  Ακούς εκεί; ... Στυγερός δολοφόνος!» 
     
    Show book
  • Niorantes - 4 korfiatikes komikotragikes istories - cover

    Niorantes - 4 korfiatikes...

    Giorgos Kapranos

    • 0
    • 0
    • 0
    Curious place, Corfu! Civilized, loving but simultaneously explosive. (…)  Hunger and dreams,... accompanied by music.  Terrific combination that chases away insecurity. Most used word was "berese" i.e. credit. People of Corfu owed their harvest, their job, their existence and their money and they constantly lacked money to buy a new clothe. The only thing they did’nt owe to any dealer or lender was the "Holy madness" they carried in their genes and romanticism that illuminated their difficult lives. In this long audio book, the author and famous actors, using the idiomatic language of the island give life to four tragicomic tales of the Eptanisa . Persons at these stories become alive and   are given the opportunity to live for a while with us.  In addition we have the opportunity to live the local history.  "NIORANTES, Four  comico-tragic shrt  stories", is a part of the "time machine" that leads us to our past but also leads our past towards us, so that we come to know it .
    Show book
  • Νομικά Τυφλή Τύχη - cover

    Νομικά Τυφλή Τύχη

    James J. Cudney

    • 0
    • 0
    • 0
    Εκπληκτικά νέα μέλη της οικογένειας. Ένα κρυμμένο φυλαχτό. Θανατηφόρες κατάρες. Φόνος. Μήνες μετά την τραγική απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ο Κέλαν μαθαίνει ότι ο θάνατος του συγγενή του δεν ήταν ατύχημα.
     
    Κάποιος ανακάλυψε ένα καταραμένο φυλαχτό και ένας απατεώνας κυβερνητικός πράκτορας δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να ανακτήσει το κειμήλιο. Δυστυχώς, έχει ήδη αλλάξει χέρια και έχει βρεθεί στην πανεπιστημιούπολη. Λίγες στιγμές πριν ανοίξει η αμφιλεγόμενη έκθεση τέχνης του Μπράξτον, ο Κέλαν πέφτει πάνω σε άλλο ένα θύμα δολοφονίας και φαίνεται ότι μπορεί να είναι ο επόμενος στη λίστα του εκδικητή.
     
    Μπορεί ο Κέλαν να προστατεύσει τον πραγματικό κληρονόμο του φυλαχτού και να αποτρέψει το μοχθηρό σχέδιο του δολοφόνου; Δεδομένου ότι όλοι οι ύποπτοι έχουν δεσμούς με επιφανείς πολίτες του Μπράξτον, δεν είναι σίγουρος ποιον να εμπιστευτεί. Μαζί, ο Κέλαν και η σερίφης Έιπριλ είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο - με νόμιμα μέσα ή με τυφλή τύχη.
    Show book
  • Το Ταξίδι της Λουλουδένιας Πάουερ - cover

    Το Ταξίδι της Λουλουδένιας Πάουερ

    James J. Cudney

    • 0
    • 0
    • 0
    Ποιος σκότωσε τον παράξενο άνδρα που έμενε στο πανδοχείο Ρορκ και Κόρες;
     
    Σε έναν χορό μεταμφιέσεων για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση της βιβλιοθήκης Μεμόριαλ, ο Κέλαν βρίσκει ένα πτώμα ντυμένο με στολή του Δρ. Κακού. Λίγο αργότερα, ένας διώκτης βάζει στο στόχαστρο την πρόεδρο του σχολείου Ούρσουλα.
     
    Με μια ειδική έκθεση λουλουδιών στην πόλη και την άφιξη παράξενων επιστολών, ο Κέλαν δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο μυστήριο στη ζωή του πρέπει να έχει προτεραιότητα. Κάθε στοιχείο φαίνεται να οδηγεί στους Στόνταρντ: μια νέα οικογένεια που μετακόμισε πρόσφατα.
    Show book
  • Ραγισμένη Καρδιακή Προσβολή - cover

    Ραγισμένη Καρδιακή Προσβολή

    James J. Cudney

    • 0
    • 0
    • 0
    Όταν γίνεται διαθέσιμο ένα επιπλέον εισιτήριο για να παρακολουθήσει την πρόβα του Βασιλιά Ληρ, ο Κέλαν έρχεται μαζί με τη Γιαγιά Ντι και τα φιλαράκια της. Αλλά όταν μία από αυτές πεθαίνει από προφανή καρδιακή προσβολή στη μέση της δεύτερης πράξης, η Γιαγιά Ντι ζητά από τον Κέλαν να το ερευνήσει.
     
    Με τα μέλη της οικογένειας να έχουν χρέη και τις μυστικές συναντήσεις, ο Κέλαν μαθαίνει ότι οι Πάντινγκτον μπορεί να μην είναι τόσο καθαροί όσο νομίζουν όλοι. Μπορεί ο Κέλαν να βρει τον δολοφόνο της Γκουέντολιν ή θα παγιδευτεί από το δικό του τρακ;
    Show book